"Real" košmaras Valensijoje: pralaimėjimas, prarasta lyderio pozicija ir atsinaujinusi E. Hazardo trauma

Madrido "Real" komanda didžiausius sezono iššūkius pasitinka ne pačiomis geriausiomis nuotaikomis.

Šeštadienį vakare Zinedine'o Zidane'o treniruojama komanda patyrė netikėtą pralaimėjimą Valensijoje ir prarado lyderio poziciją "La Liga" pirmenybėse.

Tai buvo pirmoji "Real" komandos nesėkmė nuo spalio mėnesio. Kitą savaitę Ispanijos sostinės atstovų laukia dvi svarbios dvikovos – mačas Čempionų lygoje su "Manchester City" ir "El Clasico" šalies pirmenybėse.

Negana to, Madrido ekipai šį iššūkį gali tekti pasitikti be Eden Hazardo, kuris žaidė tik antrąsias rungtynes po traumos. Jis antrajame kėlinyje pajuto tos pačios čiurnos skausmą ir buvo pakeistas.

Vienintelis ir pergalingas rungtynių įvartis krito 79-ąją minutę, kai į priekį po ilgo perdavimo pabėgęs Jose Moralesas smūgiu iš aštraus kampo nustebino nepasiruošusį Thibaut Courtois. Į "Real" vartus krito kurioziškai gražus įvartis, į kurį svečiai atsakymo neturėjo.

"Real" šioje dvikovoje iš viso atliko net 20 smūgių, iš kurių 7 skriejo į vartų plotą. Visgi "baltiesiems" trūko "žudiko" instinkto puolime ir už tai teko sumokėti prarastais taškais.

Savo ruožtu pergalę iškovojusi "Barcelona" prieš "Real" įgijo dviejų taškų persvarą. Jau kitą savaitgalį "Santiago Bernabeu" stadione įvyks šių komandų tarpusavio akistata.

Rezultatas:

"Levante" 1 - 0 "Real Madrid"
79' [1 - 0] J. Morales

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...