"Real" be vargo įveikė "Valencia" ir žais Supertaurės finale

Trečiadienį vakare Saudo Arabijoje įvyko pirmasis Ispanijos Supertaurės pusfinalis. Pirmą kartą už šalies ribų organizuojamas naujo formato turnyras į vieną porą suvedė "Valencia" ir Madrido "Real" klubus.

Nuo pat rungtynių pradžios dominavę Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai pasiekė lengvą pergalę rezultatu 3:1 ir užsitikrino vietą finale.

Rungtynes su penkiais saugais pradėjęs Z. Zidane'as neprašovė – "Real" turėjo visišką kamuolio kontrolę ir jau 15-ąją minutę įgijo pranašumą. "Valencia" vartininką netikėtai užklupo Toni Kroosas, atlikęs įspūdingą smūgį nuo kampinio gairelės.

39-ąją minutę "Real" pranašumą padidino Isco, o pergalę antrojo kėlinio viduryje užtvirtino šonine pėdos dalimi pasižymėjęs Luka Modričius.

Pačioje susitikimo pabaigoje "Valencia" įmušė savo paguodos įvartį nuo 11 m. žymos, tačiau tai jau nieko nebekeitė – praėjusio sezono Karaliaus taurės nugalėtojai atsisveikino su turnyru.

Sekmadienį Madrido ekipa dėl pirmojo sezono trofėjaus susikaus su kito pusfinalio nugalėtoju – juo taps "Barcelona" arba Madrido "Atletico" klubas.

Rezultatas:

"Valencia" 1 - 3 "Real Madrid"
15' [0 - 1] T. Kroos
39' [0 - 2] Isco
65' [0 - 3] L. Modrič
90+2' [1 - 3] D. Parejo (11 m. baudinys)

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...