Raulis mato save Madrido "Real" trenerio kėdėje

Viena didžiausių Madrido "Real" klubo legendų Raulis turi didelių ateities planų.

Su dienraščiu "Marca" bendravęs 42-ejų metų ispanas neslėpė, kad jo didžiausias kaip trenerio noras yra vieną dieną tapti pagrindinės Madrido "Real" komandos strategu.

Raulis apie savo ateities tikslus buvo paklaustas po to, kai dar viena Madrido "Real" legenda – Jorge Valdano – savo publikacijoje parašė: "Manau, kad "Real" klubas iš Raulio gaus savotišką Guardiolą ir Simeonę."

Komentuodamas tokius argentiniečio žodžius, Raulis, nuo šio sezono treniruojantis antrąją "Real" komandą, atsakė: "Mano santykiai su Jorge visada buvo ypatingi. Kitą savaitę bus 25-eri metai, kai pirmą kartą debiutavau "Real" klube ir tai tiesiog buvo jo nuomonės rašinys.

Viskas, ko dabar siekiu, tai įrodyti, kad galiu sulaukti savo šanso ateityje. Esu be gali laimingas galėdamas būti namuose ir savo klube.

Dabar esu visiškai susikoncentravęs į "Castilla". Siekiu žaidėjams įskiepyti pagrindines Madrido "Real" klubo vertybes. Apie tai, kas nutiks vėliau, aš dabar paprasčiausiai negalvoju", – pridūrė Raulis, "baltųjų" akademijoje dirbantis nuo 2018-ųjų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...