"Rangers" nori, kad jų treneriu taptų S. Gerrardas

Futbolo naujienų portalo Goal.com šaltiniai atskleidžia, jog Glazgo "Rangers" tikisi į vyriausiojo trenerio postą prisivilioti Steveną Gerrardą.

Škotijos klubas jau kalbėjosi su legendiniu "Liverpool" saugu ir yra tikras, kad gali pasiekti susitarimą.

Norų tapti treneriu neslepiantis 37-erių metų anglas, kaip pranešama, rimtai svarsto "Rangers" pasiūlymą.

Škotų klubo valdybos pirmininkas Dave'as Kingas antradienį Mersisaide stebėjo "Liverpool" rungtynes prieš "Roma", o Gerrardas prieš mėnesį buvo atvykęs į "Ibrox" stadioną, kai vyko Glazgo derbis.

Šiuo metu anglas vadovauja "Liverpool" U-18 komandai, su kuria ant "Rangers" vejos taip pat neseniai žaidė draugiškas rungtynes.

"Aš niekada nepamiršiu, jog buvau pakviestas į "Ibrox", - po to mačo kalbėjo Gerrardas. "Šis stadionas yra ikona. Labai gerbiu šį futbolo klubą, jo istoriją bei tradicijas - būtent dėl šios priežasties priėmėme kvietimą."

"Privalėjau pasinaudoti galimybe suteikti savo komandai patirties žaidžiant tokiame stadione, tiesiog būnant jame ir persirengimo kambaryje - tai yra nuostabi vieta."

Beveik neabejojama, kad dabartiniam "Rangers" strategui Graeme'ui Murty, prie komandos vairo stojusiam atleidus prieš tai vadovavusį Pedro Caixinhą, ilgalaikis darbas pasiūlytas nebus.