R. Varane: "Pogba yra laukiamas Madride"

Ilgamečiais komandos draugais nacionalinėje Prancūzijos rinktinėje esantys Raphaelis Varane ir Paulis Pogba gali sujungti jėgas ir klubiniame futbole.

Su "Marca" bendravęs Raphaelis Varane teigė, kad neprieštarautų išvysti P. Pogba Madrido "Real" komandoje, kuri jau kurį laiką yra suinteresuota prancūzo paslaugomis.

"Negaliu sakyti apie ką mes kalbame su Pauliu, tačiau visi puikus futbolininkai, o toks jis ir yra, turi vietą "Real" klube", – teigė R. Varane.

"Tokioje komandoje kaip "Real" niekada netrūksta konkurencijos. Dabar žiniasklaidoje yra daug spekuliacijų, tačiau rugpjūtį mes ir pamatysime, kokioje komandoje jis bus", – tęsė gynėjas.

Kalbėdamas apie kitą galimą naujoką – Edeną Hazardą, R. Varane taip pat negailėjo gerų žodžių: "Žinau jį nuo dienų, kai dar žaidžiau "Lens". Jis yra aukščiausios klasės žaidėjas. Kaip ir Pogba atveju, galiu pasakyti, kad jis turi viską, kad galėtų žaisti Madride.

Jis dabar yra geriausiame karjeros taške. Pasaulio čempionate prieš susitikimą su belgais turėjome paruošti specialų planą, kad sustabdytume jį."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...