R. Martinezas tiki, kad Belgija yra pakankamai motyvuota kovoti dėl bronzos

Šį vakarą pasaulio čempionate bus sužaistos priešpaskutinės rungtynės - dėl trečios pozicijos kovos aukščiausių tikslų siekusios Anglijos ir Belgijos rinktinės.

Belgija pusfinalį pralaimėjo Prancūzijai, Anglija - kroatams. Šios dvi komandos jau žaidė tarpusavyje grupių etape - atsarginių žaidėjų pasirodymais paženklintose rungtynėse rezultatu 1:0 triumfavo belgai.

Kova dėl trečios vietos nėra pati maloniausia pasaulio čempionate, tačiau belgų treneris Roberto Martinezas tiki, kad jo vaikinai bus motyvuoti siekti pergalės.

"Mes norime laimėti", - iškart pasakė treneris. - Norisi paskutines turnyro rungtynes užbaigti su geru skoniu. Sunkiai čia Rusijoje dirbome visą mėnesį ir turėjome išskirtinę praktiką".

"Kiekvienas, kuris buvo susijęs su šia rinktine, atliko nuostabų darbą. Norime, kad mūsų sirgaliai turnyrą taip pat paliktų su pergalės skoniu. Tiek mes, tiek ir anglai nužygiavome labai tolimą kelią šiose pirmenybėse ir abi komandos norime turnyrą palikti aukštai iškelta galva", - pridūrė R. Martinezas.

Kova dėl bronzos šiandien prasidės 17 val.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...