R. Lukaku: "Mančesteryje visada buvo trys atpirkimo ožiai – aš, Alexis ir Pogba"

Į Milano "Inter" šią vasarą išvykęs Romelu Lukaku pareiškė, kad žaidimas "Manchester United" klube paskutiniais metais jam tapo tikra kančia.

Podkaste atvirai kalbėjęs Belgijos rinktinės snaiperis taip pat atskleidė, kad dėl prastų rezultatų visa kritika guldavo tik ant trijų futbolininkų pečių.

"Jie visada turėdavo surasti atpirkimo ožį", – sakė belgas. – Dažniausiai juo tapdavo Pogba, aš arba Alexis. Visada buvo kalbama tik apie mus tris.".

"Visada turi surasti tą, kurį galėtum dėl kažko kaltinti. Aš pakeldavau ranką, tačiau nemanau, kad buvau tik vienas, kuris žaidė blogai praėjusiais metais. Dauguma buvo prastoje formoje, tačiau kaltininkas būdavo tik vienas.

Ką turėjau daugiau daryti, jeigu dėl visų problemų būdavau kaltas aš. Ši komanda turi tiek daug potencialo ir talento, tačiau futbolas nėra tik tai. Tu privalai sukurti tikrą komandą", – tęsė žaidėjas.

Paklaustas apie tai, ar Ole Gunnaras Solskjaeras jo ištikrųjų nematė kaip tinkamo puolėjo jo žaidimo sistemai, R. Lukaku atsakė: "Dauguma žmonių manė tą patį. Aš jaučiau nuo pat pirmos dienos, kai pasikalbėjau apie tai."

Labiausiai mane juokino faktas tai, kad aš puikiai žaidžiau rinktinėje, bet klube – ne. Vadinasi, jog nebuvau toks blogas?"

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...