R. Lukaku: "Iš Zlatano išmokau daug puikių dalykų"

"Manchester United" puolėjas Romelu Lukaku bendraudamas su oficialia klubo svetaine pripažino, kad darbas su Zlatanu Ibrahimovičiumi padėjo jam tapti geresniu žaidėju.

Nors dėl švedo traumos kartu šie žaidėjai "raudonųjų velnių" gretose rungtyniavo neilgai, tačiau R. Lukaku tikina, jog jis nuolat mokėsi iš Z. Ibrahimovičiaus.

"Iš Zlatano išmokau daug puikių dalykų. Pradedant jo istorijomis iš laikų "Inter", "AC Milan", "Barcelona" ar "Ajax" klubuose, baigiant darbu kartu per treniruotes, kur jis mėgdavo konkuruoti.

Prisimenu vieną treniruotę. Kadangi abu buvome puolėjai, tai visada žaisdavome skirtingose komandose. Vienoje situacijoje, kuri buvo 50 prieš 50, kovojome dėl kamuolio ir jis negailėdamas savęs atakavo mane.

Tai buvo momentas, kuomet supratau, jog tas vyrukas mėgsta konkuruoti ir yra pasiruošęs kovoti dėl vietos aikštėje. Štai dėl ko jis mane pakeitė. Jis atvėrė man akis. Ibra visada kovojo dėl savo vietos.

Išmokau būti visada susikoncentravusiu, dirbti sunkiai, bet tuo pačiu ir viskuo mėgautis. Zlatanas yra vyrukas, su kuriuo galima smagiai leisti laiką. Jo asmenybė taip pat buvo svarbi rūbinėje", - kalbėjo R. Lukaku.