R. Lukaku apie O. G. Solskjaerą: "Žinau, kad jis liks komandoje"

"Manchester United" trečiadienį nustebino Europą ir iš UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio eliminavo "Paris Saint-Germain" ekipą.

"Raudonieji velniai" tai padarė po to, kai pirmąsias rungtynes namie pralaimėjo rezultatu 0:2, o atsakomosiose rungtynėse vertėsi be 10 pagrindinės komandos žaidėjų.

Vis tik Romelu Lukaku dublis pirmajame kėlinyje ir Marcuso Rashfordo realizuotas 11 metrų baudinys rungtynių pabaigoje išvedė Anglijos ekipą į Čempionų lygos ketvirtfinalį. "Man Utd" šiame etape paskutinį kartą žaidė dar 2014 metais.

Puikią formą šiuo metu demonstruojantis R. Lukaku po rungtynių bendraudamas su "Viasport" teigė, kad Ole Gunnaras Solskjaeras tikrai liks prie ekipos vairo ir kitą sezoną.

"Žinau, kad jis liks komandoje. Negali būti jokių abejonių. Treneris nori pasilikti, žaidėjai taip pat to nori. Mums puikiai sekasi ir žaidžiame taip, kaip turėtų žaisti "Manchester United".

Solskjaeras yra jaunas treneris, kuris turi jaunus žaidėjus, todėl tai yra puikus variantas. Belieka tikėtis, jog ateityje iškovosime titulų", - po pergalės sakė belgas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...