R. Lukaku apie galimybę žaisti "Serie A": "Kodėl gi ne?"

"Manchester United" klubo marškinėlius vilkintis Romelu Lukaku ilgai tęsti savo karjeros dabartinėje komandoje nesiruošia - puolėjas atskleidė, kad jį intriguoja galimybė išvykti į Italiją.

R. Lukaku interviu metu daugiausiai kalbėjo apie būsimą varžovą UEFA Čempionų lygoje - Turino "Juventus" klubą. Visgi pokalbis pasisuko link to, kad žaidėjas atskleidė besidomintis "Serie A" futbolu.

Puolėjui pokyčiai karjeroje tikrai nėra svetimas dalykas - jis vien būdamas "Premier" lygoje suspėjo vilkėti keturių komandų marškinėlius. Įskaitant "Man Utd", belgas taip pat yra žaidęs "Chelsea", "West Brom" ir "Everton" ekipose.

"Kodėl gi ne? Aš to tikiuosi", - į klausimą, ar tolimesnėje savo ateityje turi planų atvykti į Italiją atsakė R. Lukaku.

Vėliau futbolininkas pagyrų negailėjo "Juventus" vienuolikei: "Juve" yra sukūrusi gerą projektą, kuris tęsiasi metų metus. Nėra jokių abejonių, kad jie dabar yra vieni geriausių Europoje. Jie turi nuostabų trenerį ir neįtikėtinus žaidėjus kiekvienoje pozicijoje.

Cristiano yra virš visų, tačiau ten taip pat yra Paulo Dybala ir Douglasas Costa, kurį aš labai myliu. Jis yra neįtikėtinas pirkinys, kuris visada gali padaryti kažką ypatingo aikštėje.

Varžytis grupėje su "Juve" yra sudėtinga, bet mes, "Man Utd", norime pirmosios pozicijos."

"Juventus" į Mančesterį atvyks jau spalio 23-ąją dieną.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...