R. Koemanas: "Memphis tampa aukščiausios klasės futbolininku"

Nyderlandų futbolo rinktinės vyriausiasis treneris Ronalas Koemanas džiaugiasi Memphio Depay'aus progresu ir tvirtina, kad jį galima jau vadinti aukščiausios klasės futbolininku.

M. Depay'us jau 2014 metais buvo laikomas vienu geriausių jaunųjų žaidėjų Nyderlanduose, tačiau jo persikėlimas į "Manchester United" 2015 m. nebuvo sėkmingas - debiutiniame sezone sužaistos 45 rungtynės, bet jau antroje sezono dalyje buvo prarastas pasitikėjimas ir gana prasti individualūs pasirodymai.

2017 metų žiemą olandas išvyko gaivinti karjeros į Prancūziją. Žingsnis buvo teisingas - Depay'us "Lyon" komandoje tapo lyderiu ir praėjusį sezoną per 51 susitikimą įmušė 22 įvarčius.

Šiuo metu futbolininkas yra įsitvirtinęs ir Nyderlandų rinktinės startinėje sudėtyje. R. Koemanas neslepia džiaugsmo savo auklėtinio sportine forma.

"Jis yra puikus, virstantis į aukščiausio lygio futbolininką. Tai yra puikios naujienos mums ir visam Nyderlandų futbolui. Mums reikia tokių žaidėjų, kurie galėtų sukurti kažką ypatingo puolime.

Memphis rodo savo meistriškumą tiek "Lyon" komandoje, tiek ir mūsų rinktinėje. Jis žino, kad aš jo norėjau "Everton" gretose, mes apie tai dažnai pasikalbame.

Jis yra tas žaidėjas, kuriam privalai suteikti laisvės puolime. Jam geriausiai sekasi rungtyniauti tarp varžovų aikštėje esančių linijų. Jis negali būti pririštas prie vienos vietos. Kai jis gauna progą žaisti savo futbolą, jį stebėti yra vienas malonumas", - pagyrų Depay'ui negailėjo strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...