R. Ferdinandas: šiemetinė "Premier" lyga yra silpniausia per pastaruosius 15 metų © JumpStory nuotr.

Rio Ferdinandas yra įsitikinęs, jog šio sezono „Premier“ lyga yra prasčiausia per pastaruosius 15 metų. Jis taip pat mano, jog nė viena dabartinė komanda nesugebėtų įveikti 2008 metų „Manchester United“, pirmosios Jose Mourinho ekipos ar 2003-2004 metų „Arsenal“ klubo.

Buvęs „Manchester United“ gynėjas pabrėžė elitinių žaidėjų trūkumą ir tai, jog geriausi pasaulio futbolininkai mieliau renkasi vykti žaisti į „Barcelona“, „Real“ ar „Bayern“ klubus, o ne „Premier“ lygos ekipas.

„Komandos nebėra tokios geros, kokios jos buvo prieš 15 metų. Šiais metais aš matau prasčiausią „Premier“ lygos futbolą per ilgą laikotarpį. Visi geriausi pasaulio žaidėjai nežaidžia Anglijoje. Galbūt netgi antros pagal pajėgumą pasaulio klasės žaidėjai nežaidžia „Premier“ lygoje. Kada dar taip yra buvę?

Nė viena iš šių metų komandų neįveiktų 2008 metų „Manchester United“ ekipos, jie nenugalėtų 1999 metų „United“, jie nusileistų pirmąjai Mourinho „Chelsea“ ekipai bei neįveiktų 2003-2004 metų „Arsenal“. Tai yra faktas.“, - BT Sport studijoje kalbėjo Ferdinandas.

Rio Ferdinandas „Premier“ lygoje praleido visą savo karjerą ir iš viso sužaidė 514 susitikimų šiame turnyre. Pagal sužaistas rungtynes gynėjas užima septintą vietą visoje „Premier“ lygos istorijoje. Anglas šešis kartus laimėjo šių pirmenybių aukso medalius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...