R. Ferdinandas: "Nesuprantu, ką Jorginho duoda "Chelsea" komandai"

Buvusi Anglijos futbolo legenda Rio Ferdinandas mano, kad Jorginho buvimas aikštėje Londono "Chelsea" komandai neduoda jokio pranašumo.

Atraminio saugo pozicijoje rungtyniaujantis Jorginho, kaip ir visa "Chelsa" komanda, nežaidžia geriausio sezono. 57 mln. eurų už italą pakloję "mėlynieji" tikisi daugiau, mat saugas stipriai nuvilia savo sugebėjimais gynyboje.

Nepaisant to, Maurizio Sarri nemano, kad N'Golo Kante yra tinkamas žaisti atraminio saugo pozicijoje, nes jam reikalingas "rygista" tipo žaidėjas.

"Jorginho yra tas, kuris nustato tempą rungtynėse. Tu atiduoti kamuolį jam aikštės viduryje ir jis su juo susitvarko labai gerai", - "BT Sport" laidoje sakė R. Ferdinandas.

"Tačiau pažiūrėkime, kiek jis šį sezoną atliko rezultatyvių perdavimų? Maždaug 2000 perdavimų, tačiau nė vienas iš jų nebuvo rezultatyvus.

Jis taip pat nėra geras gynėjas. Jau ne pirmas kartas šį sezoną, kai jį apibėga tokios komandos. Jis paprasčiausiai negali bėgti su varžovais", - pridūrė gynėjas.

Jorginho šį sezoną žaidžia beveik be keitimų, todėl M. Sarri nori į komandą pasikviesti dar vieną saugą – Nicolo Barella arba Leandro Paredesą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...