R. Ferdinandas: "Grealishas yra šiek tiek geresnis pasirinkimas už Maddisoną"

Sausio mėnesį į "Manchester United" atvykęs vidurio saugas Bruno Fernandesas akimirksniu tapo vienu svarbiausių komandos žaidėjų, o "raudonieji velniai" vasarą tikisi dar labiau sustiprinti aikštės vidurį.

Bene du pagrindiniai kandidatai, papildyti "Man Utd", yra "Leicester" saugas Jamesas Maddisonas ir "Aston Villa" atstovas Jackas Grealishas.

Būtent pastarasis, pasak buvusio "raudonųjų velnių" gynėjo Rio Ferdinando, turi šiek tiek daugiau pranašumų, lyginant su J. Maddisonu.

"Grealishas ar Maddisonas? Labai geras klausimas, - bendraudamas su sekėjais savo socialiniame tinkle kalbėjo R. Ferdinandas. - Jie abu sparčiai tobulėja ir žaidžia tikrai gerus sezonus. 

Vis tik tai yra labai skirtingi žaidėjai. Maddisonas gali pasiimti kamuolį ir kurti žaidimą. Jis muša įvarčius, atlieka rezultatyvius perdavimus, kuria šansus komandos draugams. Maddisonas sugeba atsidurti reikiamoje vietoje. Jis yra puikus futbolininkas ir man be galo patinka.

Grealishas taip pat geba daryti visus šiuos dalykus, tačiau jis turi vieną pranašumą prieš kitus šios pozicijos futbolininkus. 

Jis gali priimti kamuolį ir prie savęs pritraukti net keletą varžovų, taip sukurdamas erdves savo komandos draugams. Būtent tai jo žaidime man patinka labiausiai. 

Jis turi ir šiek tiek arogancijos, nes supranta savo vertę ir galimybes. Man Grealishas yra šiek tiek geresnis pasirinkimas už Maddisoną", - kalbėjo buvęs "Man Utd" gynėjas.