R. Ferdinandas apie "Man Utd" nuopuolį: "600 mln. svarų yra išmesti į balą"

Rio Ferdinandas mano, kad "Manchester United" su dabartine vadovybe ir sprendimais toliau gramzdina klubą į bedugnę.

"Man Utd" vienuolikė trečiadienį vakare savo žiūrovų akivaizdoje nusileido "Burnley" ekipai. Žiūrovai iš savo vietų tribūnose pakilo 84-ąją minutę – rungtynes šeimininkų žaidėjai buvo priversti užbaigti ištuštėjusiame stadione.

Buvęs ekipos gynėjas R. Ferdinindas "BT Sport" eteryje neslėpė nusivylimo dabartine komandos situacija.

"Jūs sakote, kad 600 mln. svarų buvo išleista ant dabartinės sudėties? Aš to tikrai to nematau", – teigė R. Ferdinandas. – Nematau nieko, kad leistų tikėti, kad klubas yra pastatęs pamatus ateičiai".

"Sėdžiu čia ir jaučiu gėdą už tai, kas vyksta su šiuo klubu. Esu nusivylęs ne tik šiandieniniu komandos pasirodymu, bet apskritai tuo, kas vyksta ir kas laukia ateityje. Nematau, kad būtų einama teisingu keliu ir siekiama kryptingų tikslų.

Per kelis artimiausius metus galbūt ir galima suburti sudėtį, kurį būtų konkurencinga, tačiau per pastaruosius septynerius metus pinigai buvo leidžiami į balą.

Vaikai paprasčiausiai nebenorės vilkėti "Man Utd" marškinėlių ir atvykti palaikyti komandos. Dabar sirgaliai palieka tribūnas 84-ąją minutę ir tai yra beviltiška situacija. Žmonės klube turi į tai pažiūrėti ir pagaliau imtis permainų, sudaryti planą, kuriuo kiti galėtų patikėti ir matyti, kad yra einama teisingu keliu", – pridūrė buvęs futbolininkas.