R. Benitezas apie "Newcastle" situaciją: "Nebegalėjau pasitikėti klubo valdžia"

Tris metus "Newcastle United" ekipai sėkmingai vadovavęs treneris Rafaelis Benitezas šią vasarą paliko "Premier" lygos komandą ir persikėlė į Kinijos aukščiausią lygą, kur stojo prie "Dalian Yifang" vairo.

Vienas iš "Newcastle" vadovų Lee Charnley'us praėjusį savaitgalį užsiminė, kad patyręs ispanas į Kiniją išvyko dėl pinigų. Į tokius žodžius sureagavo R. Benitezas, kurio teigimu, jis nebegalėjo pasitikėti klubo valdžia.

"Klubo valdžia turėjo visus metus tam, kad išspręstų situaciją dėl mano kontrakto, tačiau po praėjusio sezono jie nesugebėjo pateikti pasiūlymo, kurį galėčiau priimti.

Man buvo pasakyta, kad klubas nenori investuoti pinigų į akademiją ir treniruočių bazę. Aš galiu paaiškinti, kodėl Mike'as Ashley nenori to daryti. Jų idėja buvo pirkti žaidėjus iki 24-erių metų amžiaus, tačiau, mano nuomone, su tokiu biudžetu klubas negalėtų kovoti dėl vietos pirmajame dešimtuke.

Po šio susitikimo aš žinojau, kad kitas jų pasiūlymas taip pat nebus tinkamas. Po 19 dienų gavau pasiūlyma, kuriame buvo numatyta tokia pat alga, kaip ir prieš trejus metus, o taip pat būčiau turėjęs mažiau kontrolės perkant žaidėjus.

Po trejų metų neištesėtų pažadų nebegalėjau pasitikėti klubo valdžia", - leidinyje "The Athletic" rašė pats R. Benitezas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...