Q. Setienui teko pasiaiškinti dėl savo asistento elgesio "El Clasico" dvikovoje

"Barcelona" klubui ir žaidėjams nepatikino taip, kaip "El Clasico" dvikovoje savo emocijas liejo Quique Setieno asistentas Ederis Sarabia.

Kameros užfiksavo, kaip E. Sarabia ant atsarginių suolo naudoja necenzūrinę leksiką ir sako pastabas "Barcelona" žaidėjams.

Katalonijos žiniasklaida tvirtina, kad toks Q. Setieno asistento elgesys nepraslydo nei pro "Barcelona" vadovų, nei pro žaidėjų akis.

Q. Setienas, kalbėdamas su "El Periodico", pareiškė, kad jo kolega yra temperamentingo būdo, tačiau nemano, jog tai gali tapti ilgalaike problema.

"Kalbėjau su juo ir jis taip pat yra susirūpinęs. Mums nerūpi visa ši situacija, mes tiesiog ieškome būdu, kaip galėtume patobulėti patys. Jau atsiprašėme tų, kurių ir reikėjo", – sakė Q. Setienas.

"Visa ši situacija mane tikrai palietė. Manau, kad mes galime būti kritikuojami, kai atliekame blogus keitimus ar kai komanda sužaidžia blogas rungtynes, bet tikrai ne dėl elgesio.

Ederis yra karšto būdo vaikinas. Jam reikia išmokti, kaip kontroliuoti tokius dalykus. Jis yra jaunas vyrukas, labai energingas ir dažniausiai tai duoda tik teigiamo. Kaip bebūtų, mums reikia tai kontroliuoti, nes Ederis dėl to problemų turi jau ne pirmą kartą", – pridūrė strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...