PSG siūlo Madrido "Real" klubui įsigyti Neymarą

Ilgą laiką apie Neymarą savo gretose svajojęs Madrido "Real" klubas sulaukė Paryžiaus "Saint-Germain" raginamų pateikti pasiūlymą.

Neymaras, išreiškęs norą palikti Paryžiaus komandą, galutinai išvedė iš kantrybės Nasserą Al-Khelaifi, todėl šis taip pat nebenori brazilo savo klube.

Vieša paslaptis, kad Neymaras trokšta grįžti į "Barceloną". Katalonai būtų linkę pradėti derybas, tačiau PSG nenori turėti jokių reikalų su "Barcelona" vadovybe.

"Marca" teigia, kad PSG vadovas jau du kartus kreipėsi į Florentino Perezą sakydamas, kad gali pradėti derybas. Abu klubai palaiko itin gerus santykius, todėl Al-Khelaifi mieliau perleistų Neymarą "baltiesiems".

Visgi tas pats šaltinis nurodo, kad PSG prezidentas šią vasarą bus priverstas ieškoti kito pirkėjo, nes Madrido klubas šiuo metu negalvoja apie galimybes įsigyti žaidėją.

Zinedine'as Zidane'as yra patenkintas naujaisiais pirkiniais puolime, o ir apskritai nėra didelis Neymaro gerbėjas. "Baltieji" likusią pinigų dalį nori investuoti į saugų linijos sustiprinimą.