Prieš kovas Europoje - grėsmė "Stumbro" egzistavimui

Kauno „Stumbrą“ finansiniai sunkumai tempia vis gilyn. Komandą dėl sutarties sąlygų nevykdymo palieka futbolininkai, o netolimoje ateityje gali iškilti ir dar viena opi problema – nebebus žmogaus, galinčio oficialiai treniruoti ekipą, rašo 15min.lt

Vyriausiasis komandos treneris A lygoje privalo turėti UEFA „Pro“ licenciją. Vienintelis toks Kauno „Stumbro“ klube žmogus – Artūras Ramoška. Tačiau jis, spaudos žiniomis, jau pranešė klubui, kad traukiasi iš pareigų.

Kauno klubo vadovai optimistiškai žiūri į priekį ir netektis tikina kompensuojantys naujais žaidėjais - keletas futbolininkų buvo atvykę į peržiūras, dar keli atvažiuos netolimoje ateityje.

Dėl įsiskolinimų „Stumbro“ žaidėjams nebetiekiamas ir maitinimas, kuris pas dažną yra įtrauktas į kontraktą kaip viena iš sąlygų. Komanda dėl skolų nuo birželio pradžios negali treniruotis NFA aikštėje.

Primename, kad „Stumbras“ yra iškovojęs teisę varžytis Europos lygos atrankoje, kurios pirmas etapas vyks liepos 11 ir 18 dienomis, tačiau situacija tokia, kad europinių kovų ekipa gali ir nesulaukti.

M.Krasnickas, 15min.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...