Prieš dvikovą su "Sūduva" - nežinia "Celtic" stovykloje dėl vieno žaidėjo

Glazgo "Celtic" yra pakeliui į Lietuvą, tačiau iki pat šiol nežinoma, ar į lėktuvą įsėdo komandos centro gynėjas Dedryckas Boyata.

Su Belgijos rinktine šių metų pasaulio čempionate trečiąją vietą užėmęs gynėjas iškėlė streiką klube - atsisako žaisti, mat turi traumą, tačiau pasirodyti aikštėje nenori dėl kitos priežasties - siekia būti parduotas.

Belgas jau turėjo padėti komandai trečiajame Europos lygos atrankos etape, tačiau jis pats atsisakė žaisti.

Kalbama, kad "Sevilla" yra susisiekusi su futbolininko atstovais ir jį nori pasikviesti į Ispaniją. Pats belgas taip pat nori šio transfero, todėl po šių naujienų jo santykiai su klubo vadovais ir treneriu yra kaip reikiant pašliję.

Brendanas Rodgersas jau patvirtino, kad futbolininkas nėra patyręs jokios traumos, o paprasčiausiai spyriojasi dėl sau palankaus sprendimo.

"Celtic" artimiausiu metu turėtų pasiekti Lietuvą ir iki rytojaus vakaro apsistoti Birštone.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> <br><br>The Hoops head off to Lithuania.<a href="https://twitter.com/hashtag/UEL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#UEL</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/SUDCEL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SUDCEL</a> <a href="https://t.co/iKzfMql4HB">pic.twitter.com/iKzfMql4HB</a></p>&mdash; Celtic Football Club (@CelticFC) <a href="https://twitter.com/CelticFC/status/1032266604350988288?ref_src=twsrc%5Etfw">August 22, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...