Prancūzijoje viešintis J. Mourinho: "Mane intriguoja "Ligue 1" pirmenybės"

Nuo futbolo taktikų šiek tiek atsipūsti bandantis Jose Mourinho viešėjo Prancūzijoje ir apsilankė "Ligue 1" rungtynės tarp "Lille" bei "Montpellier" klubų.

Iš "Manchester United" klubo gruodžio mėnesį atleistas J. Mourinho į futbolą turėtų grįžti ktią vasarą. Strategas per savo karjerą jau dirbo keturiose skirtingose šalyse – Portugalijoje, Anglijoje, Italijoje ir Ispanijoje. Iš prestižinių čempionatų jam liko tik dvi šalys – Vokietija bei Prancūzija.

Kol kas nėra jokių užuominų, kur galėtų pakrypti J. Mourinho karjera, tačiau portugalas pareiškė, kad neatsisakytų galimybės dirbti Prancūzijoje.

"Galiu čia save įsivaizduoti", – apie galimą darbą "Ligue 1" užsiminė J. Mourinho. – "Dirbau keturiose skirtingose šalyse, man patiktų tokia idėja. Man patinka pažinti kitas kultūras ir per laiką jas įsisavinti. Dirbti dar vienoje skirtingoje lygoje man būtų didžiulė patirtis".

Dar prieš savaitę J. Mourinho turėjo su "Man Utd" žaisti prieš Paryžiaus "Saint-Germain", tačiau "raudonieji velniai" tai padarė be portugalo.

Paklaustas, ar stebėjo šią dvikovą, strategas pareiškė: "Ne. Aš pasižiūriu kai kurias "Man Utd" rungtynes, tačiau mieliau savo laiką aukoju kitoms lygoms. Apie "Premier" lyga aš žinau absoliučiai viską, man nebereikia jos stebėti."