Prancūzai reikalauja į rinktinę grąžinti K. Benzemą

Nuo 2015 metų Prancūzijos rinktinėje nerungtyniaujantis Karimas Benzema vis dar yra laukiamas nacionalinėje komandoje.

K. Benzema iš rinktinės buvo pašalintas dėl skandalo su Mathieu Valbuena, tačiau iki pat šiol Madrido "Real" puolėjo kaltė taip ir nebuvo įrodyta teismuose.

Rinktinei vadovaujantis Didier Deschampsas po teismo sprendimo savo nuomonės nebepakeitė ir jau ketverius metus nekviečia prancūzo į šalies rinktinę.

Pats K. Benzema anksčiau yra minėjęs, kad nesuabejotų nė minutei, jeigu vėl atsirastų galimybė grįžti į Prancūzijos rinktinės sudėtį.

Apie tai visai neseniai savo nuomonę pareiškė ir Zinedine'as Zidane'as, tačiau į jo komentarą D. Deschampsas atsakė itin lakoniškai: "Zidane'as turi teisę taip kalbėti, nes yra jo (Benzema – red.) treneris."

Z. Zidane'ui yra linkę pritarti ir patys Prancūzijos futbolo sirgaliai. Pavyzdžiui, šią savaitę surengtoje "L'Equipe" apklausoje 73 procentai visų respondentų atsakė, kad norėtų rinktinėje pamatyti K. Benzemą.

Pats futbolininkas šiuo metu išgyvena antrą karjeros piką – praėjusį sezoną jis įmušė 30 įvarčių, o šį sezoną per 15 rungtynių jau yra atlikęs 11 tikslių smūgių.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...