P.Otele liejo apmaudą: „Norėjome trijų taškų“

Dviejų pralaimėjimų seriją rungtynėse su Klaipėdos „Atlantu“ nutraukę „Kauno Žalgirio“ futbolininkai pajūryje iškovotu tašku labai nesidžiaugė ir visi pripažino, kad į Klaipėdą komanda keliavo su didesniais tikslais. Šį kartą rungtynės su „Atlantu“ baigėsi lygiosiomis 1:1.

Po rungtynių tokiu rezultatu nebuvo patenkintas ir „Kauno Žalgirio“ pagrindinėje komandoje kojas dar tik apšylantis Philipas Otele, kuris po keitimo į aikštę žengė 59-ąją minutę.

„Žinoma, norėjome trijų taškų, bet jų iškovoti nepavyko. Darėme viską, bet tai nebuvo mūsų diena. Stengėmės įmušti, bet pabaigoje mums nesisekė ir turėjome tenkintis lygiosiomis“, – po rungtynių Klaipėdoje Žalgiris.lt sakė futbolininkas iš Nigerijos.

Šį kartą pergalės pasiekti nepavyko nepaisant to, kad likus 20 minučių iki rungtynių pabaigos aikštės šeimininkai liko žaisti mažumoje.

„Kai jie liko dešimtiese, turėjome reaguot ir siuntėme perdavimus į baudos aikštelę, stengėmės išnaudoti aikštės kraštus ir juos spausti, bet pasiekti pergalės nepavyko“, – apie paskutinę rungtynių atkarpą kalbėjo afrikietis.

Iš pradžių į „Kauno Žalgirio B“ komandą atvykęs legionierius greitai apsiprato ir sulaukė šanso pagrindinėje komandoje. Čia P.Otele jau sužaidė antrose rungtynėse, jau spėjo adaptuotis ir dėl to yra itin laimingas.

„Labai džiaugiuosi ir noriu padėkoti komandai už suteiktą galimybę. Tai yra pirmoji profesionali mano futbolo komanda, tad esu labai laimingas, kad sulaukiu pasitikėjimo. Kai atvykau, buvo šiek tiek sunkiau, nes nebuvau pratęs žaisti puolėju, tačiau dabar treneriai paaiškino ką man daryti ir jau adaptuojuosi. Dabar kur kas lengviau“, – pasakojo klubo naujokas.

„Kauno Žalgirio“ komandai po A lygos rungtynių ilsėtis nėra kada – jau antradienį komandos laukia LFF taurės aštuntfinalio rungtynės su Kretingos „Minija“.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...