Po istorinės pergalės – "Oasis" dainos "Tottenham" rūbinėje

UEFA Čempionų lygoje Londono „Tottenham“ komanda turėjo vos 45 minutes, kad pelnytų tris įvarčius ir taip išplėštų kelialapį į finalą.

Loucasas Moura pelnė įmušė du įvarčius į „Ajax“ vartus ir anglų klubo viltis atgijo. Brazilas trečiąjį įvartį pelnė jau tiksint paskutinėms sekundėms ir taip padovanojo savo komandai istorinę pergalę.

Atsakomosiose rungtynėse „Tottenham“ įveikė 3:2 išvykoje Amsterdamo „Ajax“ komanda ir to užteko, kad žengtų į Čempionų lygos finalą. Pirmąją dvikovą jie namuose buvo pralaimėję 0:1.

Po tokių nervingų ir įtemptų rungtynių bei saldaus triumfo emocijos „Tottenham“ rūbinėje liejosi laisvai.

Komandos treneris Mauricio Pochettino ir Danny Rose'as triumfo vakarėlį pradėjo dar būdami aikštėje, kuomet abu mosikavo rankomis laikydami jose butelius alaus.

Vėliau Londono komandos herojai buvo girdimi iš persirengimo kambario dainuojat „Wonderwall“ ir „Sweet Caroline“ dainas, o visa tai įamžino argentinietis Erikas Lamela.

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/I5_8QkNyG9E" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> <blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Scenes in the dressing room!!<br><br> <a href="https://twitter.com/ErikLamela?ref_src=twsrc%5Etfw">@ErikLamela</a><a href="https://twitter.com/hashtag/UCL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#UCL</a>  <a href="https://twitter.com/hashtag/COYS?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#COYS</a> <a href="https://t.co/szFjR5adUX">pic.twitter.com/szFjR5adUX</a></p>&mdash; Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) <a href="https://twitter.com/SpursOfficial/status/1126242980648640512?ref_src=twsrc%5Etfw">May 8, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...