Po "hat-tricko" prieš Lietuvą – komandos draugų ir trenerio pagyros C. Ronaldo

Vienas geriausių planetos futbolininkų Cristiano Ronaldo vėl nuliūdino Lietuvos rinktinę.

34-erių metų puolėjas Lietuvos rinktinei paskutinėse Europos čempionato atrankos rungtynėse įmušė tris įvarčius, o Portugalija triumfavo triuškinančia persvara 6:0.

C. Ronaldo paskutiniu metu stigo Turino "Juventus" klube, tačiau po "hat-tricko" į Lietuvos rinktinės vartus vėl sulaukė didžiulių pagyrų tiek iš komandos draugų, tiek iš vyriausiojo trenerio.

"Jis yra geriausias pasaulyje", – pareiškė gynėjas Mario Rui. – Jis niekada nepavargsta laimėti, visada nori daugiau ir tas "alkanumas" jį stumia į priekį".

"Esame be galo laimingi turėdami jį savo komandoje. Tikiuosi, kad ir toliau galėsime mėgautis jo žaidimu", – pridūrė "Napoli" atstovas.

Savo rinktinės kapitono įvarčiais pasidžiaugė ir kitas komandos draugas – Bruno Fernandesas: "Turime žaidėją, kuris visada yra motyvuotas ir norintis pasirodyti kuo įmanoma geriau. Jis įmušė tris įvarčius, tačiau tai yra visiškai normalus dalykas."

Po rungtynių spaudos konferencijoje kalbėjęs F. Santosas taip pat neliko nustebintas tokiu C. Ronaldo pasirodymu.

"Dauguma žmonių manęs klausinėjo apie Cristiano. Viskas, ką aš pasakiau, tai, kad jis jaučiasi gerai ir yra pasiruošęs žaisti.

Manęs visiškai nestebina toks jo pasirodymas. Ronaldo nustebinti manęs daugiau nebegali, todėl šis "hat-trickas" buvo visiškai normalus dalykas", – sakė F. Santosas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...