Pirmojo testo neišlaikęs F. Lampardas: "Varžovai nedovanojo už mūsų klaidas"

Franko Lampardo oficialus debiutas prie Londono "Chelsea" vairo virto tikru košmaru – "mėlynieji" pasirodymą Anglijos "Premier" lygoje pradėjo triuškinančia nesėkme.

Puikiai rungtynes "Old Trafford" stadione pradėjusi "Chelsea" ekipa prisižaidė savo baudos aikštelėje ir nuo "Manchester United" komandos "atsirašė" keturis įvarčius – 0:4.

Po rungtynių kalbėjęs F. Lampardas teigė, kad tai buvo realybės pasitikrinimas.

"Mes vis dar neturime kelių itin svarbių žaidėjų, bet tai neturėtų būti pasiteisinimas", – pokalbį pradėjo strategas. – Komanda, kuri šiandien buvo aikštėje, yra pajėgi konkuruoti tokio lygio rungtynėse ir tai darė didžiąją jų dalį. Visgi mes padarėme keturias klaidas, o oponentai buvo šaltakraujiški ir jomis idealiai pasinaudojo".

"Man Utd" yra kontratakuojanti komanda, tai jų pagrindinė jėga. Jie turi greitus futbolininkus, kurie kiekvieną mūsų kamuolio praradimą gali paversti galimybe.

Didžiąją rungtynių dalį mes nesuteikėme jiems šio pranašumo. Mes buvo tie, kurie greitai sugebėdavo atsikovoti kamuolį, tačiau mūsų perdavimai baudos aikštelėje buvo ganėtinai prasti.

Pirmajame kėlinyje jautėmės tikrai komfortabiliai, todėl tikrai bus iš ko pasimokyti. Mes negalime daryti tokių klaidų, kai žaidžiame tokiame lygyje", – pridūrė F. Lampardas.

Trečiadienį "Chelsea" komandos lauks dar vienas testas – "mėlynieji" kausis su "Liverpool" dėl UEFA Supertaurės.