Pergalės kaina: į aikštę išbėgęs "Liverpool" sirgalius sutraumavo Adrianą

"Liverpool" problemos su vartininkais nesibaigia – dėl traumos artėjančias rungtynes gali būti priverstas ir UEFA Supertaurės herojus Adrianas.

Prieš pat transferų lango pabaigą prie komandos prisijungęs Adrianas ir taip ne iš gero gyvenimo stojo į vartus – Alissonas praėjusį savaitgalį susižeidė rungtynėse su "Norwich" ir dabar negalės rungtyniauti dar bent kelias artimiausias savaites.

Adrianui tai buvo galimybė netikėtai įsitvirtinti vartininko pozicijoje, tačiau dabar ir jis gali būti priverstas nežaisti. Jurgenas Kloppas patvirtino, kad klubo medikai šiuo metu sprendžia, ar ispanas galės padėti komandai rytoj įvyksiančiose rungtynėse prieš "Southampton".

"Mes visi buvome kartu po pergalės Supertaurėje ir vienas iš sirgalių, kurį vijosi apsaugos darbuotojai, paslydo prieš mus ir kliudė Adriano čiurną. Vakar matėsi patinimas, šiandien situacija buvo geresnė, tačiau iki pat šiol nėra tiksliai žinoma, ar jis galės žaisti", – kalbėjo J. Kloppas, kuris tuo pačiu liko nusivylęs, kad vis dar fanai ryžtasi išbėgti į aikštę ir kelti pavojų žaidėjų sveikatai.

J. Kloppas rungtynėse su "Southampton" gali būti priverstas panaudoti dar vieną naujoką vartininko pozicijoje – "Liverpool" po Alissono traumos sukirto rankomis su Andy Lonerganu.

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...