Patekimą į finalą atšventęs E. Valverde: "Tai nebuvo pačios geriausios rungtynės"

Ernesto Valverde vėl atvedė "Barceloną" į Karaliaus taurės finalą, tačiau net ir po pergalės rezultatu 3:0 nebuvo visiškai patenkintas savo komandos žaidimu.

"Barcelona" išvykoje Madrido "Real" klubą nugalėjo rezultatu 3:0. Iš pirmo žvilgsnio tai būtų panašu į sutriuškinimą, tačiau "baltųjų" ekipa nežaidė taip blogai, kai rodo rezultatas švieslentėje.

"Jie pirmajame kėlinyje buvo geresni už mus, kai tuo metu mes beveik neturėjome progų. Negalime taip daugiau žaisti", – sakė strategas.

"Ne kartą praradome kamuolius pavojingose zonose, po kurių galėjome praleisti įvartį. Tai nebuvo pačios geriausios rungtynės mums.

Šiandien įmušėme tris įvarčius, tačiau neturėjome pakankamai daug šansų. Kartais situacija yra visiškai atvirkštinė. Pavyzdžiui, Čempionų lygoje prieš "Lyon" atlikome 25 smūgius, tačiau neįmušėme, o po to iškart pasipylė kalbos, kad esame krizėje.

Šeštadienį rungtynės turės tokią pačią reikšmę, todėl turime pagerinti savo žaidimą. "La Liga" taip pat yra svarbus turnyras, kuriame norime laimėti", – pridūrė E. Valverde.

Būtent šeštadienį komandos vėl kartu žengs į "Santiago Bernabeu" stadioną. Visgi šį kartą kova bus ne dėl patekimo į finalą, o dėl trijų taškų šalies pirmenybėse.