Paskutinį epizodą prisiminęs P. Aubameyangas: "Nežinau, kaip sugebėjau nepataikyti į vartus"

Londono "Arsenal" ketvirtadienį baigė pasirodymą UEFA Europos lygoje, kai namuose po pratęsimo turėjo pripažinti Pirėjo "Olympiacos" pranašumą.

Pratęsimo antrajame kėlinyje Pierre'as-Emerickas Aubameyangas nuostabiu smūgiu suteikė pranašumą šeimininkams, tačiau Graikijos ekipa paskutinę minutę sugebėjo susigrąžinti minimalią persvarą.

Jau per teisėjo pridėtą laiką nuostabią progą turėjo tas pats P. Aubameyangas, tačiau iš kelių metrų nesugebėjo pataikyti į vartų plotą.

Po rungtynių "Arsenal" puolėjas neslėpė, kad yra be galo nusivylęs ir negalėjo paaiškinti paskutinio mačo momento, kuris galėjo atverti "kanonieriams" kelią į aštuntfinalį.

"Esu be galo nusivylęs, ką dar galiu apsakyti? Tai buvo dar vienos sunkios rungtynės. Varžovai išsigelbėjo paskutinę minutę, mums šiek tiek nepasisekė.

Nežinau, kaip sugebėjau nepataikyti į vartus paskutiniame epizode. Jaučiuosi labai blogai. Tokie dalykai nutinka, tačiau neturiu paaiškinimo, kodėl atlikau tokį prastą smūgį. Buvau šiek tiek pavargęs, tačiau tai nėra pasiteisinimas", - po rungtynių bendraudamas su "BT Sport" kalbėjo P. Aubameyangas.

 

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...