Paskutinė žiemos perėjimų lango diena (SVARBIAUSI SANDORIAI)

Visą sausio mėnesį trukęs 2019 metų žiemos perėjimų langas pasiekė finišo tiesiąją – Europoje klubai iki vidurnakčio turi užbaigti visus sandorius dėl žaidėjų įsigijimo.

"EuroFootball.lt" iki paskutinės minutės pateiks įdomiausius pranešimus ir jau įvykusius sandorius.


00:00 val.

OFICIALU: "Milan" klube vietos neradęs Alenas Halilovičius 18 mėnesių nuomos trukmės sutarčiai iškeliauja į "Standard Liege".

***

OFICIALU: "Bordeaux" už 5,5 mln. eurų iš PSG įsigijo saugą Yacine Adli.

***

OFICIALU: Londono "Fulham" iki sezono pabaigos iš "Hoffenheim" išsinuomojo atraminį saugą Havardą Nordtveitą.

***

OFICIALU: Belgų "Kortrijk" iš "Manchester United" išsinuomojo vartininką Joelį Pereira.

***

OFICIALU: Barselonos "Espanyol" su Lisabonos "Benfica" susitarė dėl saugo Alfa Semedo nuomos.

***

Londono "Crystal Palace" turėtų pranešti apie Londono "Chelsea" puolėjo Mitchy Batshuayi įsigijimą.

***

OFICIALU: Shinji Kagawa nuomos pagrindais iki sezono pabaigos keliasi į Stambulo "Bešiktaš".

***

OFICIALU: Glazgo "Celtic" sukirto rankomis su "Borussia" dėl krašto gynėjo Jeremy Toljano nuomos sutarties.

***

OFICIALU: "Derby County" pusmečiui pasipildė "Leicester City" saugu Andy Kingu.


23:30 val.

OFICIALU: "Barcelona" už 2 mln. eurų anksčiau laiko į komandą pasikvietė "Toulouse" klube rungtyniavusį gynėją Jeaną-Clairą Todibo.

***

OFICIALU: Madrido "Rayo Vallecano" iki sezono pabaigos sudarė kontraktą su ispanu Mario Suarezu.

***

OFICIALU: "Swansea" iki vasaros "Al-Arabi" komandai skolina puolėją Wilfriedą Bony.

***

OFICIALU: "Undinese" iki sezono pabaigos pasiskolino "Watford" gynėją Beną Wilmotą ir "Genoa" saugą Sandro.

***

OFICIALU: "Leipzig" užbaigė derybas su Londono "Arsenal" dėl Emile Smitho-Rowe nuomos sutarties iki sezono pabaigos.


21:10 val.

OFICIALU: Barselonos "Espanyol" už 5,8 mln. eurų "Wuhan Zali" klubu iš Kinijos pardavė puolėją Leo Baptistao.

***

OFICIALU: "Barcelona" už 12 mln. eurų įsigijo "Atletico Mineiro" krašto gynėją Emersoną. Jaunas brazilas prie "Barcos" prisijungs vasarą, o likusią sezoną dalį nuomos sutartimi praleis "Real Betis" ekipoje.

***

OFICIALU: "Burnley" iki sezono pabaigos sukirto rankomis su Peteriu Crouchu.

***

OFICIALU: "Stoke City" iš "Burnley" už 9 mln. svarų sterlingų įsigijo patyrusį puolėją Samą Vokesą. Jis padėjo parašą ant 3,5 metų sutarties.

***

OFICIALU: Vigo "Celta" iki sezono pabaigos iš "Real Betis" išsinuomojo Alžyro rinktinės saugą Ryadą Boudebouzą.

***

OFICIALU: "Valencia" susitarė su Vigo "Celta" dėl gynėjo Facundo Roncaglia nuomos sutarties.

***

OFICIALU: "Cardiff" už 3 mln. svarų sterlingų iš "Reading" ekipos įsigijo saugą Leandro Bacuna, kuris padėjo parašą ant 4,5 metų kontrakto.

***

"Le Parisien" praneša, kad PSG ir Londono "Arsenal" klubams galiausiai nepavyko susitarti dėl saugo Christopherio Nkunku perėjimo.

***

OFICIALU: Madrido "Atletico" ekipą iškart pasibaigus 2019 metų Pietų Amerikos 20-mečių čempionatui papildys jaunas gynėjas Nehuenas Perezas, kuris klubo buvo įsigytas dar praėjusią vasarą.


18:35 val.

"Sky Italy" teigimu, "Milan" komandai nepavyko susitarti su jokiu prieinamu kairiojo krašto gynėju, todėl jiems transferų langas jau yra baigtas.

***

OFICIALU: Frankfurto "Eintracht" sukirto rankomis su "Monaco" gynėju Almamy Toure, kuris Vokietijos ekipos garbę gins bent iki 2023 metų.

***

OFICIALU: "Monaco" iš Londono "Tottenham" iki sezono pabaigos pasiskolino saugą Georgesą-Keviną N'Koudou.

***

OFICIALU: Londono "Fulham" klube aistras kėlęs puolėjas Aboubakaras Kamara iki sezono pabaigos išvyksta į Turkiją, "Yeni Malatyaspor" klubą.

***

OFICIALU: Gelzenkircheno "Schalke" pusmečiui išsinuomojo "Wolsburg" gynėją Jeffrey Bruma.

***

OFICIALU: "Valencia" iš "Alaves" ekipos įsigijo puolėją Rubenas Sobrino, kuris padėjo parašą ant 2,5 metų kontrakto.

***

Liverpulio "Everton" klubui priklausantis Yannickas Bolasie yra viena koja Briusielio "Anderlecht" komandoje, kuri žaidėją pasiskolins.

***

OFICIALU: Vigo "Celta" pasiekė susitarimą su "Boca Juniors" dėl kairiojo krašto gynėjo Luco Olazos nuomos.


16:30 val.

OFICIALU: "Newcastle" pasirašė penkerių su puse metų kontraktą su "Atlanta United" klubo puolėju Migueliu Almironu. Už universalų žaidėją anglai paklojo rekordinę klubui 21 mln. svarų sterlingų sumą.

***

Youri Tielemansas jau atvyko į Lesterį ir plušėjo individualioje treniruotėje. "Leicester City" artimiausiu metu turėtų patvirtinti apie saugo nuomą iš "Monaco" klubo.

***

OFICIALU: Austrijos rinktinės gynėjas Martinas Hintereggeris sustiprino Frankfurto "Eintracht". Jis prieš tai žaidė "Augsburg" komandoje.

***

Miuncheno "Bayern" strategas Niko Kovačas patvirtino, kad klubas šią žiemą nebeatliks jokių operacijų žaidėjų perėjimų lange.

***

OFICIALU: "Newcastle United" patvirtino apie pasiektą susitarimą su "Monaco" dėl gynėjo Antonio Barrecos nuomos iki sezono pabaigos. "Šarkos" vasarą už 9 mln. svarų galės išpirkto žaidėjo kontraktą.

***

"Sky Sports" duomenimis, "Southampton" atmetė net keturių "Premier" lygos klubų pasiūlymus už Charlie Austiną.

***

OFICIALU: "Bournemouth" gynėją Tyrone'ą Mingsą iki sezono pabaigos nuomos sutartimi išsiuntė į "Aston Villa".

***

OFICIALU: Bilbao "Athletic" iš "Kobenhavn" komandos įsigijo puolėją Kenaną Kodro, kuris pasirašė trejų metų kontraktą.

***

OFICIALU: Stambulo "Galatasaray" 18 mėnesių trukmės nuomos sutarčiai į komandą pasikvietė graiką Kostą Mitroglou, kuris šį sezoną žaidė "Marseille" ekipoje.

***

"Manchester City" klubo įsigytas Ante Palaversa ateinančius 18 mėnesių praleis savo dabartinėje komandoje – "Hajduk Split".

***

OFICIALU: "Villarreal" klubą palikęs Miguelis Layunas prisijungė prie "Monterrey" ekipos, rungtyniaujančios Meksikos aukščiausioje futbolo lygoje.


14:40 val.

Liverpulio "Everton" atsisakė galimybės įsigyti Mitchy Batshuayi, kai išgirdo, jog Londono "Chelsea" jo nepaleis be 35 mln. svarų sterlingų. ("Goal")

***

Splito "Hajduk" patvirtino, kad "Manchester City' įsigijo jauną saugą Ante Palaversa, kuris artimiausiu metu turėtų atvykti į Mančesterį. Spėjama, kad "miestiečiai" jį išnuomos vienai iš savo dukterinių komandų.

***

"Sky Sports" teigia, kad Peteris Crouchas iki sezono pabaigos pasirašys sutartį su "Burnley" klubu.

***

OFICIALU: "Wolves" komandoje nuomos pagrindais rungtyniavęs Jonny į Madrido "Atletico" taip ir neatvyks – "vilkai" už 18 mln. svarų sterlingų išpirko jo kontraktą.

***

Pasak žurnalisto Davido Ornsteino, Londono "Arsenal" traukiasi iš kovos dėl Yannicko Carrasco parašo, mat klubai nesusitarė dėl nuomos kainos.

***

Maroune'as Fellaini jau paliko Mančesterį ir yra pakeliui į Kiniją. Jis sudarys dviejų metų kontraktą su "Shandong Luneng" klubu.

***

Gelzenkircheno "Schalke" pradėjo derybas su Londono "Tottenham" dėl Vincento Jansseno nuomos. Jo paslaugomis taip pat domisi "Cardiff" ir "Real Betis". ("Sky Sports")

***

"Barcelona" pasiekė susitarimą su "Toulouse", jog tik vasarą į komandą turėjęs atvykti gynėjas Jeanas-Clairas Todibo prie jų prisijungs šią žiemą. "Barca" prancūzams sumokės 2-3 mln. eurų.

***

Londono "Arsenal" auklėtinis Emile Smithas atvyko į Vokietiją, kur netrukus užbaigs savo perėjimą į "Leipzig". Saugas bus paskolintas iki sezono pabaigos.


11:30 val.

Cesco Fabregaso pamainos taip ir nesuradęs Londono "Chelsea" gali pateikti netikėtą pasiūlymą "Watford" komandai už Abdoulaye Doucoure'ą. ("Daily Mirror")

***

Paryžiaus "Saint-Germain" pateikė 10 mln. JAV dolerių pasiūlymą už "D.C. United" saugą Luciano Acosta. ("Washington Post")

***

Prie traumuotų Leonardo Bunucci prisijungė ir Giorgio Chiellini. Pasak "Goal", tai gali priversti "Juventus" ekipą įsigyti dar vieną vidurio gynėją, o tarp kandidatų – patyręs Bruno Alvesas.

***

OFICIALU: Sebastianas Giovinco palieka "Toronto" ekipą ir kelia sparnus į Saudo Arabiją, "Al-Hilal" klubą.

***

"Barcelona" vakar savo oficialioje svetainėje patvirtino apie pratęstą kontraktą su Denisu Suarezu ir jo išvykimą į "Arsenal", bet netrukus pranešimą ištrynė. Visgi neabejojama, kad sandoris šiandien bus galutinai patvirtintas.

***

Londono "Chelsea" klubui priklausantis Lucas Piazonas netrukus turėtų būti išnuomotas "Chievo" komandai, skelbia 'Sky Italy".

***

Itin karšta naktis nusimato Yannicko Carrasco agentui. Šis jau patvirtino, kad žaidėjas nori grįžti į Europą, o dėl jo parašo iki paskutinės minutės žada kautis "Milan", "Inter" ir "Arsenal". ("Goal")

***

Pasak "Sky Sports", Paryžiaus "Saint-Germain" žada kreiptis į Londono "Chelsea" dėl galimo Williano įsigijimo.

***

Mesutas Ozilas sulaukė pasiūlymo iš PSG dėl sezono trukmės nuomos, tačiau vokietis atsisakė šios galimybės. Po Deniso Suarezo atvykimo vokiečio žaidimo laikas turėtų būti dar labiau apkarpytas, tačiau jis nori likti Londone. ("Daily Mirror")

***

"West Ham" atmetė "Valencia" komandos 7 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už Javietą Hernandezą. ("Sky Sports")

***

Tas pats "West Ham" artėja link susitarimo su Vigo "Celta" dėl 40 mln. svarų sterlingų vertinamo Maxi Gomezo įsigijimo. Sandoris gali būti paskelbtas šią žiemą, tačiau urugvajietis į Angliją atvyks tik vasarą. ("Sky Sports")

***

Sevilijos "Real Betis" 3,5 mln. svarų sterlingų nusipirks "West Ham" puolėją Lucą Perezą, kurį "plaktukų" gretose planuoja pakeisti Mitchy Batshuayi. ("Sky Sports")

***

OFICIALU: Barselonos "Espanyol" iš Šanchajaus SIPG įsigijo 27-erių metų krašto puolėją Wu Lei. Jis buvo laikomas vienu geriausių Kinijos lygos žaidėjų.

***

OFICIALU: Gelzenkircheno "Schalke" iš "Manchester City" prisiviliojo 18-metį gynėją Matondo, kuris su Vokietijos klubu pasirašė ketverių metų sutartį.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...