Paskutinę vietą "Premier" lygoje užimantis "West Ham" neskuba atleisti M. Pellegrini

Manuelis Pellegrini nesitikėjo, kad sugrįžimas į Anglijos "Premier" lygą bus toks sunkus - nemažai šią vasarą išleidęs "West Ham" sezoną pradėjo tragiškai ir jau pradėjo galvoti apie permainas.

"Plaktukai" šią vasarą pasisamdė patyrusį M. Pellegrini ir į komandą prisiviliojo tokius žaidėjus kaip Felipe Andersoną bei Andrėjų Yarmolenko. Visgi, "Premier" lygos sezono pradžia "West Ham" ekipai nesusiklostė pagal planą - pralaimėtos visos keturios akistatos ir paskutinė vietą turnyrinė lentelėje.

Prieš kelias dienas pasirodė pranešimai, kad "West Ham" rimtai galvoja apie M. Pellegrini atleidimą, tačiau kiti šaltiniai tildo šias kalbas teigdami, kad "plaktukai" palauks dar keletą rungtynių ir tada priims sprendimus.

"West Ham" nuo drastiško sprendimo stabdo kontraktas su M. Pellegrini, kurio nutraukimo atveju Londono klubas būtų priverstas strategui sumokėti net 15 mln. svarų sterlingų kompensaciją.

Po rinktinių pertraukos M. Pellegrini kovos dėl savo ateities, tačiau lengva nebus - jau iškart lauks rungtynės su Liverpulio "Everton", o dar kitame ture - su Londono "Chelsea".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...