Paskelbtas Anglijos rinktinės kandidatų sąrašas

Šiandien Anglijos rinktinės treneris Roy`us Hodgsonas paskelbė 26 žaidėjus, kurie ruošis Europos čempionatui Prancūzijoje.

Didžiausia staigmena tapo „Manchester United“ atstovo Marcuso Rashfordo įtraukimas į komandos sudėtį. 18-metis iki šiol dar nė karto nebuvo pakviestas atstovauti savo šalies rinktinei. Puolėjas per savo karjerą „Premier“ lygoje yra sužaidęs vos dešimt mačų, per kuriuos pelnė keturis įvarčius.

Į sudėtį taip pat įtrauktas ir Jackas Wilshere`as, kuris šį sezoną gydėsi traumą ir per visą sezoną „Premier“ lygoje aikštėje pasirodė tik tris kartus. Taip pat gan netikėtai tarp 26 žaidėjų pateko Androsas Townsendas, kuris pirmojoje sezono dalyje prarado vietą „Tottenham Hotspur“ pagrindinėje komandoje ir buvo parduotas „Newcastle United“ klubui. Paskutinį kartą nacionalinei rinktinei jis atstovavo susitikime prieš Lietuvą, kai kilo nuo suolo ir sužaidė septynioliką minučių.

Visi į rinktinė pakviesti futbolininkai žaidžia gimtinėje, tačiau vienas žaidėjas – vartininkas Tomas Heatonas, praėjusį sezoną praleido antroje pagal pajėgumą „Championship“ lygoje. Daugiausiai savo atstovų rinktinėje turės „Liverpool“ ir „Tottenham Hotspur“ klubai, kuriems atstovaus po penkis futbolininkus. „Manchester City“ ir „Manchester United“ į rinktinę išsiųs po tris žaidėjus, o iš šalies čempionų „Leicester City“ į rinktinę pakviesti du futbolininkai – Jamie Vardy ir Danny Drinkwateris. Savo atstovų rinktinėje turės dešimt „Premier“ lygos klubų.

Tarp žaidėjų, kurių spauda Anglijos rinktinėje pasigedo labiausiai – „Arsenal“ atstovas Theo Walcottas ir „Everton“ gynėjas Philas Jagielka.

Galutinę 23 žaidėjų sudėtį Europos čempionatui Anglijos rinktinė privalės paskelbti iki gegužės 31 dienos.

Visi į Anglijos rinktinės stovyklą pakviesti žaidėjai:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...