Pasiilgę kamuolio "Utenio" futbolininkai susirinko į pirmąją treniruotę

Pailsėję, puikiai nusiteikę, pasiilgę futbolo ir komandos draugų „Utenio“ futbolininkai susirinko į pirmąją pasirengimo 2015 metų sezonui treniruotę.

Pirmadienį Utenos „Utenio“ futbolininkai pradėjo pasiruošimą 2015-ųjų sezonui. Po atostogų susirinkusi komanda šiandien surengė pirmąją treniruotę.

„Atostogos buvo labai ilgos ir komanda pasiilgo futbolo. Tai labai aiškiai buvo matyti treniruotėje“, - kalbėjo „Utenio“ vyr. treneris Mindaugas Čepas.

Pirmojoje treniruotėje dalyvavo 18 futbolininkų, kurie bėgiojo, žaidė kvadratą, futbolą, atliko įvairius pratimus. Tiesa, tam, kad pažaistų futbolą, komandai teko nusikasti sniegą. 

Į pirmąją treniruotę futbolininkai atvyko puikiai nusitekę. „Utenio“ strategas sakė nepastebėjęs tų, kurie per šventes būtų pernelyg priaugę svorio ar labiau pavargę nei pailsėję. „Susirinkome į pirmą treniruotę visi išsiilgę vieni kitų, vyravo labai pozityvios nuotaikos. Dabar dvi pirmosios treniruočių savaitės bus įvadas į pasirengimo sezonui darbą. Rimtas pasiruošimas prasidės nuo trečiosios savaitės“, - teigė M. Čepas.

 Pernykštį sezoną „Utenis“ baigė lapkričio pradžioje. Uteniškiai užėmė trečią vietą pirmojoje Lietuvos lygoje.