Pasigailėjimo iš teisėjo nesulaukęs "Real" patyrė dar vieną skaudų pralaimėjimą namuose

19 val. 30 min. Ispanijos "La Liga" pirmenybėse įvyko dar vienos 18-ojo turo rungtynės.

"Santiago Bernabeu" stadione buvo užfiksuota dar viena sezono sensacija. Nuo rungtynių pradžios klydęs ir susitikimą dešimtyje užbaigęs Madrido "Real" patyrė nesėkmę prieš San Sebastiano "Real Sociedad".

Ketvirtadienį pergalę iš savo rankų išleidę "baltieji" ir šias rungtynes pradėjo katastrofiškai – jau 3-ąją minutę į Thibaut Courtois vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kai vaikiškai savo baudos aikštelėje varžovą pargriovė Casemiro.

Willianas Jose šios progos vėjais neiššvaistė – galingas brazilo smūgis nepaliko jokių vilčių vartininkui ir svečiai įgijo pranašumą.

Per likusį laiką "Real" bandė atsitiesti – aktyviai žaidęs Vinicius Junioras kėlė tikrą pavojų varžovų gynybai, tačiau baskai apsigynė ir nužygiavo į rūbinę turėdami įvarčio pranašumą.

Antrąjį kėlinį "Real Sociedad" vėl pradėjo puikiai ir turėjo šansų įmušti kelis įvarčius, tačiau "Real" antrojo įvarčio išvengė ir vėliau patys bandė atakuoti.

Visgi visus planus antrajame kėlinyje sujaukė Luco Vazquezo raudona kortelė – ispanas už pražangą iš nugaros prieš savo akis išvydo antrą geltoną kortelę, kas reiškė, jog ir taip su sunkumais susidūrę šeimininkais privalės žaisti dešimtyje.

Net ir likę be vieno žaidėjo "Real" baltos vėliavos nekėlė. Vinicius toliau dominavo su kamuoliu krašte ir buvo labai arti uždirbto 11 metrų baudinio, tačiau teisėjas buvo įsitikinęs, kad vartininkas žaidė į kamuolį, nors vaizdo pakartojimas to neparodė. Teisėjas šiame epizode nusprendė nesinaudoti VAR peržiūra.

"Real Sociedad" visas šeimininkų viltis pražudė 83-ąją minutę – į greitą ataką išbėgę baskai surado užtektinai erdvės, o pergalę užtvirtinusį įvartį įmušė Rubenas Pardo.

"Real" po nesėkmės nukrito į penktąją vietą ir nuo lyderių dabar gali nutolti net iki 10 taškų. San Sebastiano ekipai tai buvo pirmoji pergalė po keturių nesėkmių iš eilės.

Rezultatas:

"Real Madrid" 0 - 2 "Real Sociedad"
3' [0 - 1] W. Jose (11 m. baudinys)
83' [0 - 2] R. Pardo
61' L. Vazquez ("Real Madrid") pašalintas iš aikštės

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...