Paramą C. Ronaldo išreiškęs F. Santosas: "Jis praleis artimiausius du rinktinių ciklus"

Fernando Santosas teigia, kad Portugalijos rinktinė be Cristiano Ronaldo turės varžytis dar du artimiausius rinktinių ciklus.

Po ne itin sėkmingo 2018 metų pasaulio čempionato C. Ronaldo paskelbė pertrauką šalies rinktinėje. Buvo manoma, kad jis praleis tik rugsėjį įvyksiantį ciklą, tačiau dabar nurodoma, kad pertrauka užtruks dar ilgiau.

Iki pat šiol manoma, kad C. Ronaldo į rinktinę negrįžta norėdamas kuo greičiau įsitvirtinti "Juventus" gretose, tačiau kiti naujienų šaltiniai teigia, kad prie to prisidėjo ir iš 2009 metų atkapstyta byla dėl galimo išprievartavimo Las Vegase.

"Pirmiausia, norėčiau pasakyti, kad visi žaidėjai turi mano paramą", - spaudos konferencijoje sakė F. Santosas.

"Aš tikiu tuo, ką pats viešai pasakė futbolininkas - tai, kad prievartavimas yra baisus nusikaltimas, o jis pats yra nekaltas. Aš pažįstu Cristiano labai puikiai ir dėl šių priežasčių tikiu tuo, ką sakė jis.

Nepakviesti jį į rinktinę buvo visų šalių susitarimas - tiek pačio žaidėjo, tiek ir visos federacijos. Nusprendėme, kad Ronaldo nebus kviečiamas į rinktinę artimiausiems dviems pasiruošimo ciklams.

Jis tikrai nenori baigti karjeros. Ronaldo tai pakartojo jau kelis kartus ir pasakė, kad vėliau galės būti bet kada kviečiamas į rinktinę", - pridūrė F. Santosas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...