„Panevėžys“ intensyviai ruošis antrai sezono pusei

Po trumpų atostogų FK „Panevėžys“ žaidėjai nuo pirmadienio vėl lieja prakaitą treniruotėse. Artimiausias Lietuvos A lygos čempionato rungtynes reprezentacinė miesto komanda žais rugpjūčio 3 dieną išvykoje su „Kauno Žalgiriu‘.

Iki to laiko FK „Panevėžys“ sužais trejas draugiškas rungtynes. Trenerio Aleksandro Kurtijano auklėtiniai šį šeštadienį savo aikštėje susitiks su Telšių „Džiugu“, liepos 24 dieną taip pat namuose rungtyniaus su Latvijos II lygos ekipa „Albatroz“, o liepos 27 dieną išvykoje išmėgins jėgas su Latvijos čempionais FC „Riga“ futbolininkais.

Šiuo metu kartu su „Panevėžio“ komanda treniruojasi šeši naujokai. Tai futbolininkai iš Brazilijos, Slovėnijos, Vengrijos, Lenkijos, Ukrainos ir Anglijos. Dar vienas žaidėjas iš Portugalijos atvyks šį savaitgalį. Klubas su keliais iš jų ketina pasirašyti sutartis, tačiau tai paaiškės po kontrolinių rungtynių.

Visus su komanda besitreniruojančius naujokus bus galima savo akimis išvysti jau rytojaus susitikime su „Džiugu“. Žemaitijos klubas šiuo metu labai sėkmingai rungtyniauja Lietuvos Pirmoje lygoje. Telšiškiai per 16 susitikimų iškovojo 12 pergalių ir rikiuojasi pačioje turnyro lentelės viršūnėje.

Šį šeštadienį draugiškas susitikimas tarp „Panevėžio“ ir „Džiugo“ komandų „Aukštaitijos“ stadione prasidės 17 valandą. Įėjimas nemokamas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...