Pamišę gerbėjai privertė J. Vardy keisti gyvenamąja vietą

Neįtikėtinas „Leicester City“ puolėjo Jamie Vardy karjeros šuolis smarkiai atsiliepė jo privačiam gyvenimui.

Praėjusį sezoną savo komandą į „Premier“ lygos čempionų titulą vedęs futbolininkas britų spaudai atskleidė, kad nebegali kentėti nuolatinio beldimosi bei naktinių sirgalių skambučių į duris.

Žaidėjas yra pasiruošęs palikti savo prabangų namą atokioje gyvenvietėje netoli Lesterio miesto ir kraustytis į naują, visuomenei nežinomą, vietą. J.Vardy teigė, kad jis su besilaukiančia žmona ir trimis vaikais tiesiog tikisi normalaus šeimyninio gyvenimo.

Didžiausias dėmesys futbolininką pasiekė jo ekipai tapus Anglijos čempionato nugalėtoja. Po pergalingų rungtynių policija dėl tūkstantinės minios net buvo priversta uždaryti gatves netoli žaidėjo namų.

Kalbėdamas apie esamą situaciją J. Vardy sakė nesuprantantis gerbėjų elgesio: „Mes su žmona nesuvokiame, kodėl jie tai daro. Vietiniai gyventojai pastoviai skambina į namų duris, dažnai sulaukiame trukdymo ir 3 valandą nakties“.

29 metų futbolininkas taip pat skundėsi negalintis ramiai džiaugtis tėvyste: „Neišeina vaikų nusivesti net į žaidimų aikštelę, mus iš karto apstoja žmonės. Noriu suteikti savo vaikams kaip galima normalesnį gyvenimą, bet sunku tai daryti, kai kas porą minučių privalau pasirašinėti autografus ir fotografuotis su gerbėjais“.

lrytas.lt