Paaiškėjo geriausi birželio mėnesio portalo komentarų rašytojai (konkursas tęsiasi) © JumpStory nuotr.

Baigiantis gegužės mėnesiui populiariausias šalies futbolo portalas "EuroFootball.lt" paskelbė konkursą.

Tarpsezonio metu kiekvieną vasaros mėnesį bus apdovanojami registruoti lankytojai, išreiškę geriausią nuomonę apie tam tikrą įvykį. Registruoti portalo lankytojai nuo birželio mėn. raginami naujienų apačioje rašyti įdomiausius, nuotaikingiausius bei naudingiausius komentarus.

Kiekvieną mėnesį bus skaičiuojami lankytojų komentarų bendri įvertinimo balai (skirtumas tarp teigiamų ir neigiamų mygtukų), o geriausiam birželio komentatoriui atiteks dailininko pieštas Lionelio Messi paveikslas.

Suskaičiavus pirmojo mėnesio balsavimo rezultatus, paaiškėjo, jog pirmąją vietą užėmė lankytojas Payet8 (+844).

Antroje vietoje liko AiRiS (+581), trečioje - Marčius33 (+444).

Į dešimtuką taip pat pateko: TomasHalaMadrid (+416), Waj (+373), BAYERN LTU (+364), Gin (+341), Gud (+319), Benderis (+317) ir Bianco (+314).

Sveikiname nugalėtoją (jam atiteks paveikslas) ir 2-3 vietų laimėtojus (jiems bus išsiųstos knygos D.Hill „Sutartos futbolo rungtynės. Žvilgsnis iš vidaus“). Kviečiame atsiųsti savo rekvizitus [email protected] (iš to paties el. pašto adreso, kuris registruotas mūsų portale) iki liepos 15 dienos.

Primename, kad iš karto prasidėjo antroji konkurso dalis - liepą bus galima balsuoti iš naujo. Nugalėtojui atiteks dailininko nupieštas Cristiano Ronaldo paveikslas, 2-3 laimėtojams - D.Hillo knygos.

Konkurse gali dalyvauti tik portale registruoti lankytojai. Jeigu dar to nesate atlikę, maloniai kviečiame užsiregistruoti šioje nuorodoje. Jei turite registracijos ar slaptažodžio priminimo problemų, kreipkitės čia.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...