P. Scholesas: Mourinho reikėtų pasodinti Sanchezą

"Manchester United" legenda Paulas Scholesas mano, kad FA taurės pusfinalyje prieš Londono "Tottenham" komandos treneris Jose Mourinho turėtų ant suolo palikti Alexį Sanchezą.

Buvęs Londono "Arsenal" lyderis "raudonųjų velnių" gretose šį sezoną neblizga ir "Premier" lygoje su jų marškinėliais yra įmušęs tik du įvarčius.

Scholesas tikina, jog 29-erių metų krašto puolėjas paprasčiausiai nėra pakankamai pajėgus, kad galėtų pradėti rungtynes nuo pirmųjų minučių.

"Manau, kad bus svarbu nuspręsti, kas žais šalia Lukaku", - anglas pasakojo "BT Sport". "Aš išleisčiau Rashfordą ir Martialį, bet spėju, jog jis tikriausiai sugrąžins Sanchezą."

"Aš tiesiog nemanau, kad jo forma yra pakankamai gera. Manau, pastaruoju metu jis gana nuspėjamas, nors ir žinome, kokį jis turi talentą."

"Žinoma, jis yra nuostabus žaidėjas, tačiau "Manchester United" gretose jis dar to nerodo. Mano nuomone, Martialis bei Rashfordas yra geresni pasirinkimai."

Sanchezas negalėjo niekuo padėti savo komandai, kai ši nusileido autsaideriui "West Bromwich Albion", o pergalingai pasibaigusiame susitikime su "Bournemouth" čilietis nepasirodė.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...