P. Guardiola po košmariškos nakties Niukasle: "Mūsų laukia tikras iššūkis"

Šansai, kad "Liverpool" komanda pagaliau užbaigs titulų sausrą yra didesni nei bet kada – "Manchester City" patyrė nesėkmę Anglijos "Premier" lygoje, kuri dar labiau priartino "raudonuosius" prie trofėjaus.

"Liverpool", įveikęs "Leicester City" ekipą, nuo "Man City" padidins pranašumą iki 7 taškų. Lyg to būtų negana, "Man City" ekipos laukia gerokai sudėtingesnis tvarkaraštis, kas dar labiau apsunkina jų galimybes.

"Kita savaitė bus labai sunki, nes mūsų lauks dvikovos su "Arsenal", "Everton" ir "Chelsea", – po mačo su "Newcastle" sakė P. Guardiola.

"Jeigu mes norime kilti su šiuo klubu, turime priimti šį iššūkį. Esame kovoje dėl daugybės titulų ir taškų", – tęsė strategas.

Kalbėdamas apie nepavykusią dvikovą Niukasle, P. Guardiola teigė: "Mūsų žaidimas buvo labai lėtas. Jie atlikdami pirmąjį pavojingą smūgį pelnė įvartį, o antras taip pat buvo pasiektas nuo 11 metrų žymos. Mums tik beliko pasveikinti "Newcastle" su pergale.

Tai paprasčiausiai nebuvo mūsų geriausia naktis. Mes nelaimėjome kovos dėl antrųjų kamuolių, nebuvome pakankamai agresyvus, o taip žaisdamas tu negali tikėtis pergalės."

Nepaisant skaudžios nesėkmės, P. Guardiola ant auklėtinių nepyko: "Myliu šiuos žaidėjus. Jie man davė visą garbę, kurią turiu Anglijoje. Stengsiuosi būti čia ir kuo įmanoma labiau padėti jiems. Žinau, kaip jie dabar jaučiasi, bet aš esu jais. Tai yra neįtikėtina žaidėjų grupė."