P. Guardiola: "Kiekvienos rungtynės dabar yra finalas"

Pepas Guardiola mano, kad Anglijos "Premier" lyga tokia sudėtinga dar nebuvo niekada, todėl dabar pirmaujančioms komandoms prasideda finalą prilygstančios rungtynės.

"Manchester City" komandai pavyko grįžti į kovą dėl titulo, kai namuose buvo įveiktas "Liverpool". "Raudonieji" buvo arti lygiųjų, tačiau Leroy'us Sane pasistengė, kad ir varžovai šį sezoną pajustų pralaimėjimo skonį.

"Dar prieš rungtynes žinojome, kad pergalė mus sugrąžins į kovą dėl titulo, o pralaimėjus, ji mums bus baigta", - sakė P. Guardiola. - Aš neprisimenu, kada lyga buvo tokia sudėtinga".

"Yra tiek daug kandidatų, kurie gali kovoti dėl pirmos vietos. Tai yra atvira kova, o kiekvienos rungtynės dabar yra finalas", - pridūrė katalonas.

"Liverpool" vis dar yra lyderiai, tačiau mums pavyko sumažinti atsilikimą. Aš labai gerbiu tai, ką daro "Tottenham". Galime pažiūrėti ir į "Man Utd", kuris po truputi grįžta į kovą. Taip pat dar turime "Chelsea" ir "Arsenal".

Neabejoju, kad Jurgenas su tuo nesutiks, tačiau šis jų pralaimėjimas buvo geras rezultatas visai lygai", - užbaigė P. Guardiola, šį sezoną J. Kloppui nenusileidęs nė karto.

"Man City" dabar nuo "Premier" lygos šiek tiek pailsės – jų laukia mačas FA taurėje ir Anglijos lygos taurės pusfinalis su "Burton".