P. Guardiola dėl varžovų įvarčio nesiskundė: žaidėme prieš gerai organizuotą komandą

Ryškiam "Premier" lygos favoritui "Manchester City" ilgai žygiuoti tik pergalingu keliu nepavyko - trečiajame pirmenybių ture "miestiečiai" prarado taškus prieš "Wolves".

Anglijos čempionai iki vakar turėjo iškovoję dvi pergales iš tiek pat galimų, tačiau savo aikštėje žaidę "vilkai" sugebėjo išsaugoti lygų rezultatą - 1:1.

"Wolves" įmušė itin kontraversišką įvartį - po vaizdo pakartojimo buvo aiškiai matyti, kad Willy Boly kamuolį į Edersono vartus nukreipė ranka. Visgi, "miestiečių" treneris Pepas Guardiola nebuvo nusiteikęs sureikšminti šio epizodo ir pareiškė, kad "jis nėra teisėjas ir nesiruošia juo būti".

Paklaustas apie patį žaidimą, strategas atsakė: "Rungtynės buvo tokios, kokių ir tikėjomės - "Wolves" žaidė gerai organizuotą futbolą. Nelikau nustebintas jų žaidimu ir tik džiaugiuosi, kiek mums pavyko sukurti šansų prieš tokią komandą".

"Praėjusį sezoną turėjome daug problemų kuriant progas prieš komandas, žaidžiančias 5-4-1 išsidėstymu. Šiandien vaizdas buvo geresnis - net tris kartus pataikėme į vartų konstrukciją ir sukūrėme daug kitų puikių progų.

Buvo keista, kad negalėjome susitvarkyti su jų kontratakomis, kas mums įprastai pavyksta gana neblogai. Visgi, nesu nusivylęs savo komandos pasirodymu. Kai kuriose vietose praradome koncentraciją ir už tai buvome nubausti", - iškart po rungtynių kalbėjo P. Guardiola.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...