P. Guardiola atskleidė, kas "Man City" gretose geriausiai muša 11 metrų baudinius © pexels

"Manchester City" antradienį iškovojo sunkią pergalę namuose prieš "Sheffield United", kuomet tik pačioje susitikimo pabaigoje vienintelį įvartį pelnė po keitimo aikštėje pasirodęs Sergio Aguero.

Tiesa, "miestiečių" gyvenimas šiame mače galėjo būti kur kas lengvesnis, tačiau pirmajame kėlinyje 11 metrų baudinio realizuoti nesugebėjo Gabrielis Jesusas. 

Tai nebuvo pirmasis "Man City" nerealizuotas 11 metrų baudinys šį sezoną, o po rungtynių Pepas Guardiola teigė, kad komandoje geriausiai tokius smūgius realizuoja vartininkas Edersonas.

"Man kiek neramu dėl švaistomų 11 metrų baudinių. Aš visada pasitikiu žaidėjais, kurie muša baudinius, tačiau, galbūt, reikia nustatyti tam tikras taisykles.

Kalbu ne tik apie Gabrielio baudinio, anksčiau jų nerealizavo ir Sergio Aguero ar Raheemas Sterlingas. Tai nėra gerai. Tokiame lygyje 11 metrų baudiniai gali nulemti nugalėtoją.

Privalau nuspręsti, kurie vyrukai gali mušti baudinius. Jei atvirai, geriausiai mūsų komandoje juos realizuoja Edersonas", - po rungtynių bendraudamas su žurnalistais sakė P. Guardiola.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...