P. Guardiola: "Anglijoje reikėtų sumažinti turnyrų skaičių"

Anglijos "Premier" lygos klubai toliau rungtyniauja nežmonišku tempu ir jau antradienį pradės 24-ojo turo kovas.

Pastaruoju metu vis dažniau kalbama, kad UEFA Čempionų lygoje artimiausiu metu gali padidėti rungtynių skaičius, tačiau "Manchester City" strategas Pepas Guardiola neįsivaizduoja, kaip tokiu atveju turėtų žaisti Anglijos klubai.

"Manau, kad vienintelis sprendimas, kuris padėtų išspręsti šią situaciją, yra prailginti metus iki 400 ar 500 dienų. Tada jau būtų galima kalbėti apie papildomas rungtynes. UEFA ir FIFA gali apie tai kalbėti, tačiau mes turime vos kelias likusias laisvas dienas metuose.

Anglijoje reikėtų sumažinti turnyrų skaičių. Tai palengvintų mūsų tvarkaraščius. Būtų mažiau rungtynių, mažiau turnyrų, tačiau daugiau kokybės. Žmonėms tai patiktų", - spaudos konferencijoje kalbėjo P. Guardiola.

Įtemptas tvarkaraštis Anglijoje kenkia ir futbolininkams. Štai visai neseniai traumas patyrė du svarbūs Anglijos rinktinės futbolininkai - Harry Kane'as bei Marcusas Rashfordas. P. Guardiola įsitikinęs, kad futbolininkai tiesiog negali atlaikyti tokio krūvio.

"Tai yra didžiulis smūgis Anglijos nacionalinei rinktinei. Tiek Kane'as, tiek Rashfordas yra be galo svarbūs žaidėjai. Tikiuosi, kad jie spės atsigauti iki Europos čempionato.

Rungtynių kieks yra neįtikėtinas. Dabar pradėjome apie tai kalbėti, nes traumas patyrė dvi ryškios Anglijos žvaigždės, tačiau tai tęsiasi jau labai ilgą laiką.

Futbolininkai tiesiog neatlaiko tokio rungtynių kieko. Manęs tai visiškai nestebina", - nepasitenkinimą reiškė strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...