P. Dybala: "Noriu rungtyniauti "Juventus" ekipoje ir kitą sezoną"

"Juventus" ekipos puolėjas Paulo Dybala po Cristiano Ronaldo atvykimo išgyvena ne pačius geriausius laikus Italijos čempionų gretose.

25-erių argentinietis yra minimas kaip vienas pagrindinių kandidatų palikti "senąją senjorą" šią vasarą, o apie tai visai neseniai užsiminė ir futbolininko brolis.

Vis tik panašu, jog pats P. Dybala yra kiek kitokios nuomonės. Argentinietis, bendraudamas su žiniasklaida, teigė, kad yra laimingas "Juventus" ekipoje ir nori toliau ginti jos garbę.

"Mano brolis išsakė savo nuomonę. Asmeniškai aš pats jau kalbėjausi su klubo vadovybe ir jie žino mano nuomonę šiuo klausimu.

Noriu rungtyniauti "Juventus" ekipoje ir kitą sezoną. Esu laimingas bei didžiuojuosi, jog galiu nešioti šios komandos marškinėlius.

Akivaizdu, kad klubas turės priimti sau palankius sprendimus ir burti tokią komandą, kokios norės naujasis treneris, tačiau aš noriu čia likti", - kalbėjo P. Dybala.

Argentinietis šį sezoną Italijos čempionų gretose sužaidė 41 rungtynes, pelnė 10 įvarčių ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...