P. Dybala nebijo jokio varžovo aštuntfinalyje: "Vis tiek turėsime įveikti visus"

Paulo Dybala įmušė du įvarčius ir galėjo išplėšti lygiąsias Turino "Juventus" ekipai, tačiau jo įspūdingas smūgis pridėto laiko metu nevirto įvarčiu Cristiano Ronaldo nesugebėjus laiku išbėgti iš nuošalės.

"Juventus" pasirodymą UEFA Čempionų lygos grupių etape užbaigė pralaimėjimu "Young Boys", tačiau italai dėl to per daug neišgyvena – jie liko pirmoje vietoje.

"Nemačiau neįskatyto įvarčio, tačiau svarbiausia yra tai, kad mes laimėjome grupę. Žinoma, už tai turime būti dėkingi "Valencia" komandai", - po rungtynių kalbėjo P. Dybala.

"Mes iššvaistėme per daug progų. Turėjome šansą įsiveržti į priekį jau pirmajame kėlinyje, tačiau tai nepadarėme, o vėliau varžovai pajuto pasitikėjimą. Pralaimėjimas visada yra skaudus, ypatingai kai atvyksti su tikslu laimėti, tačiau mes pasimokysime iš tokių klaidų", - tęsė P. Dybala.

Aštuntfinalyje "Juventus" komandos dabar gali laukti susitikimai su vienu iš šių klubų: "Atletico", "Tottenham", "Liverpool", "Schalke", "Ajax" ir "Lyon".

Pats P. Dybala nesibaimina jokio varžovo: "Norint laimėti Čempionų lygą, turi nugalėti visus savo oponentus, todėl aš visiškai nesureikšminu to, ką gausime aštuntfinalyje."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...