P. Čechas: Wengero ateitis nėra problema

Nepaisant labai nepastovaus Londono "Arsenal" žaidimo, vartininkas Petras Čechas sako, kad nežinia dėl trenerio Arsene'o Wengero ateities problemų nekelia.

Įvairūs gandai apie prancūzo likimą "kanonierių" gretose sklando visą šį sezoną, nes komanda gali pirmą kartą per jo treniravimo laikotarpį likti už "Premier" lygos ketverto ribų.

Apskritai, "Wenger Out" kampanija jau pastebima visame pasaulyje, tačiau strategas dar vis tiek pasilieka sau galimybę pratęsti sutartį su klubu.

"Manau, šiuo momentu yra aišku, jog ponas Wengeras yra mūsų treneris ir bus juo iki sezono pabaigos, o tuomet visas kortas turės savo rankose. Pamatysime, koks bus jo sprendimas, bet nemanau, kad tai kaip nors keičia situaciją", - Čechas pasakojo Sky Sports.

"Turime trenerį bei žinome turintys gerai pasirodyti ir dirbti tam, jog laimėtume rungtynes, kiekvienas turi žaisti kaip gali geriau. Nepaisant to, ar treneris liks, ar ne, nemanau, kad šiuo momentu tai yra didelė problema."

"Asmeniškai nematau to kaip problemos, tiesiog kiekvieną dieną atiduodu visas jėgas ir stengiuosi ruoštis kiekvienam mačui, o jeigu kažkas yra kitoks bei turi kitokią nuojautą, tai yra įmanoma. Asmeniškai aš išties nelabai tai seku, nes koncentruojuosi ties savo darbu."

Šio sezono pabaigoje "Arsenal" laukia itin sunkus uždavinys iš šeštosios Anglijos čempionato vietos išsikapstyti į ketvirtąją. Nuo šią poziciją užimančio "Manchester City" "kanonieriai" atsilieka šešiais taškais, tačiau yra sužaidę vienu susitikimu mažiau.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...