P. Čechas: Ospina gali sulaikyti "Tottenham"

Pagrindinis "Arsenal" vartų sargas Petras Čechas visiškai pasitiki Davidu Ospina ir mano, kad "White Hart Lane" vyksiančiame Šiaurės Londono derbyje prieš "Tottenham" jam pavyks sulaikyti varžovus.

Akistata su amžinais priešininkais "kanonieriams" bus bene paskutinė proga kabintis į kovą dėl "Premier" lygos titulo, nes likus dešimčiai turų nuo lyderio "Leicester City" jie atsilieka šešiais taškais, o nuo "pentinų" - trimis.

Čechas, iki šiol startinėje sudėtyje pradėjęs visus Anglijos čempionato susitikimus, negalės rungtyniauti dėl trečiadienį patirtos traumos. 

"Manau, jog kiekvienas žmogus klube, įskaitant tiek personalą, tiek žaidėjus, juo labai pasitiki, nes tai, kad jis yra puikus vartininkas, mes matome treniruotėse bei jo mačuose už rinktinę", - oficialiam "Arsenal" tinklalapiui pasakojo Čekijos rinktinės kapitonas.

"Mes juo pilnai pasitikime, taigi, jokių problemų nebus. Jis turi užtektinai patirties žaisti tokiose rungtynėse ir jau yra žaidęs anksčiau, todėl manau, jog jis susitvarkys."

Verta paminėti, kad šį sezoną Ospina kol kas rungtyniavo tik penkiuose susitikimuose. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...