"Olympiacos" eliminavo "Arsenal" iš Europos lygos

Savo pasirodymą šio sezono Europos lygos turnyre kiek netikėtai baigė Londono "Arsenal" ekipa, kuri namuose po pratęsimo 1:2 nusileido Pirėjo "Olympiacos" futbolininkams.

Bendras šios šešioliktfinalio serijos rezultatas buvo lygus - 2:2, tačiau Graikijos ekipa į kitą etapą žengė dėl daugiau išvykoje pelnytų įvarčių.

Pirmasis mačo įvartis krito 53-ąją minutę, kuomet po kampinio kamuolį į vartus pasiuntė "Olympiacos" gynėjas Pape Cisse. Tai buvo vienintelis įvartis per pagrindinį rungtynių laiką, o tai reiškė, kad komandoms teks žaisti pratęsimą.

Antrojo pratęsimo metu, 113-ąją minutę Pierre'as-Emerickas Aubameyangas nuostabiu smūgiu išlygino rungtynių rezultatą ir suteikė savo komandai pranašumą serijoje.

"Olympiacos" rankų nenuleido ir 120-ąją minutę dar kartą išsiveržė į priekį tiek rungtynėse, tiek serijoje, o kamuolį į vartus nukreipė Youseffas El Arabi.

"Arsenal" paskutinėmis akimirkomis dar galėjo išsigelbėti, tačiau visiškai vienas prieš vartus likęs P-E. Aubameyangas nepataikė į vartų plotą ir "Olympiacos" dėl išvykos įvarčio taisyklės žengė į kitą turnyro etapą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...