Oficialu: V. Kompany palieka "Man City" ir grįžta į "Anderlecht"

Šeštadienį vakare FA taurėje triumfavęs "Manchester City" kitos dienos rytą patvirtino, kad Vincentas Kompany sužaidė paskutines rungtynes šiame klube.

33-ejų metų futbolininkas iki šiol buvo ilgiausiai "Man City" komandoje rungtyniaujantis žaidėjas. Belgas prie komandos prisijungė 2008 metais ir iš viso sužaidė 360 rungtynių.

V. Kompany pastaraisiais metais buvo kamuojamas traumų, tačiau šį sezoną antroje pusėje grįžo į startinę poziciją ir stipriai prisidėjo prie istorinio "Man City" treble.

Abi šalys nusprendė nepratęsti iki šios vasaros galiojančios sutarties, po kurios V. Kompany taps laisvu agentu ir pats galės pasirinkti savo naują karjeros stotelę.

"Kad ir kaip tai skaudu, bet aėjo laikas išvykti", – savo sprendimą aiškino V. Kompany. – Neįtikėtina pasitraukti būtent po tokio sezono. Nejaučiu nieko, kaip tik didžiausią pagarbą. Esu be galo dėkingas visiems, kurie mane palaiko šioje ypatingoje kelionėje".

V. Kompany per 11 metų "Man City" klube iškovojo 12 trofėjų, įskaitant keturis "Premier" lygos titulus.


Netrukus po pranešimo apie išvykimą V. Kompany taip pat atskleidė, kad kita karjeros stotelė yra Briuselio "Anderlecht" klubas. Belgas jame pradėjo profesionalo karjerą.

Įdomu tai, kad V. Kompany "Anderlecht" klube ne tik žais, bet ir bus paskirtas vyriausiuoju treneriu.

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...